wellnessopholdWellness ophold er for dig, som trænger til lidt ekstra forkælelse og velvære i den stressede hverdag. Wellnessophold finder du mange steder i Danmark, bl.a. på hoteller, feriecentre og kroer. Her kan du få en masse lækre wellnessbehandlinger under dit ophold, som f.eks. aromamassage, velværemassage, fodmassage, lerindpakning, ansigtsmassage og meget andet godt for krop og sjæl. Her på siden beskriver vi nogle af de bedste wellness/spa steder i Danmark, hvor du kan nyde et afslappende ophold i lækre omgivelser.

Populære steder at tage på wellness ophold i Danmark

Comwell Kellers Park er et 5 stjernet luksushotel med udsigt ud over Vejle fjord. Stedet tilbyder alt det, der skal til for, at et wellness ophold bliver afslappende og eksklusivt. Et ophold her inkluderer en valgfri luksus spabehandling, 4-retters middag, overnatning i dobbeltværelse, stor morgenbuffet, lækker frokostbuffet og sidst men ikke mindst fri adgang til Aquaspa og fitnessrum. Opholdet kaldes for ”Sparomance”, ”Sparomancehverdag” og ”Sparomancesøndag”, alt efter om du booker dit ophold på en hverdag eller i en weekend. Dette afhænger prisen på opholdet også af. Prisen på sådan et ophold på Comwell Kellers Park ligger fra ca. 2100 kr. pr. person. Hotellet tilbyder desuden andre lækre spa ophold, som absolut er værd at tjekke ud.

Skallerup Klit er et af Danmarks største feriecentre og er beliggende i Nordjylland tæt på Vesterhavet. Stedet tilbyder en masse lækkert inden for wellness, som f.eks. koldtvandsbad, dampbade, saunaer, vandmassage og meget andet godt for krop og sjæl. Skallerup Klit kører løbende tilbud på spændende wellness ophold. Lige nu kan du booke 3 dage i en luksuslejlighed med skøn udsigt ud over Vesterhavet fra kun 1995 kr. pr. person.

Under opholdet er der fri adgang til det romerske bad, Romulus, og her får du en skøn wellnessbehandling med i prisen. Herudover er der fri adgang til vandland, svømmehal og motionsrum m.m. Desuden bliver der serveret en let anretning, samt 1 flaske vin for dig på ankomstdagen, og så er der morgenmad, frokost, og en 5 retters middag inkluderet i prisen.

Seawest tilbyder et 3 dages wellness ophold i en lækker feriebolig på det moderne feriecenter Nymindegab i Vestjylland. For blot 1495 kr. får du 2 nætter, fri adgang til wellnessområdet, som består af: saunaer, oplevelsesbrusere, tyrkisk dampbad, fodbad m.m. Derudover er der også fri adgang til et tropisk badeland og badmintonbaner under opholdet. Med i prisen får du også morgenmad, aftensmad og linnedpakker. Så på Nymindegab er der altså alt, hvad hjertet begærer og dermed alt det, der skal til for, at dit ophold bliver lækkert og afslappende.

Ruths Hotel i Skagen er kendt i hele Danmark for at være et luksushotel, der kræser om gæsterne med særdeles lækker gourmetmad. På Ruths Hotel kan du og din partner komme på et fantastisk wellness ophold med masser af forkælelse i særklasse. På hotellet bliver I indlogeret på et eksklusivt værelse med lækker havudsigt. I får mulighed for at vælge mellem flere forskellige wellnessbehandlinger under opholdet som f.eks. kropspeeling eller hovedbunds- og ansigtsmassage. Der bliver selvfølgelig også serveret lækker gourmetmad for jer i Brasseriet om aftenen, og næste dag kan I nyde hotellets lækre morgenbuffet. Under jeres ophold kan I desuden slappe af i hotellets wellnessafdeling, som består af sauna, dampbad og forskellige træningsfaciliteter m.m.