tilbudsrejserTips og gode råd til de steder, hvor du finder de billige ferierejser og tilbudsrejser generelt.

Det handler om at strukturere din søgning ud fra de kriterier, der passer bedst til dine ønsker og til dine behov.

Det kunne f.eks. være feriemål, afrejse, lufthavn og en prisramme.

 

De bedste ferierejser og andre billige tilbudsrejser er uden for ferierne

SPAR OP TIL 35% PÅ REJSER I SOMMERFERIEN

Lige nu finder du flere nedsatte rejser til gode hoteller til sommer og med afrejse i juni, juli og august. Vælg om du helst vil bo på et familiehotel med masser af aktiviteter eller et hotel, hvor du kan få voksentid. Her på siden giver vi dig overblikket over de nedsatte rejser – slå til nu og spar op til 35% på rejser i sommerferien.

Vil du have oplevelser til gode priser, og evt. bruge de penge du har sparet på rejsen som ekstra lommepenge ?
Det er faktisk ret simpelt, og det kræver blot en smule planlægning. Det gælder om at holde ferie på de tidspunkter, hvor de fleste andre er på arbejde. Det vil sige, at det er en rigtig god ide at holde sig fra sommerferien (industriferien: ugerne 28 29 30 ). Der er altid billige ferierejser at hente i juni måned, da det er “uden for sæsonen”, så her kan du gøre dig nogle rigtig gode kup, med de tilbudsrejser der er. Endvidere er det klogt at holde sig fra efterårsferien og vinterferien.
Selv om der bliver skiltet med, at de store rejsebureauer kører tilbud, så er rejserne væsentlig dyrere her end f.eks. ugen inden.

Kig på billige ferierejser og tilbudsrejser i Hamborg

Er det ikke muligt for dig at afholde ferie uden for industriferien, efterårsferien og vinterferien, så er det en oplagt mulighed at kigge sydpå, imod Hamborg. Hvis du ikke bor for langt væk, er køreturen derned hurtigt sparet, i og med at tyske tilbudsrejser ligger klart under de danske, også i højsæsonen.
Her er et par steder, hvor du kan kigge efter billige ferierejser med afgang fra Hamborg lufthavn: http://www.tui.com/, www.lastminute.de, www.tjaereborg.de/

Alle danske rejsebureauer har naturligvis også opdaterede websites med tilbudsrejser og andre billige ferierejser, hvor du kan gå ind og blive inspireret til dit næste rejsemål. Vil du have det hurtige overblik over tilbudene, kan tv2-teksttv klart anbefales. Det er fra side 500 og frem.