Rejser til BeijingHvis I overvejer at lade studierejsen gå til Kinas fantastiske hovedstad Beijing, venter der jer et væld af spændende og unikke oplevelser,
som ikke findes magen til andre steder i verden.
En helt anden verden

For mange vil Beijing naturligt nok være et nyt bekendtskab, men det gør bestemt ikke byen mindre egnet som mål for en studierejse. Som Kinas handelscentrum og landets politiske og kulturelle kraftcenter er byen et oplagt valg i forbindelse med flere studieretninger, og der er dermed rig mulighed for at udvide sin horisont og højne éns faglige niveau.

Samarbejd med en professionel rejsekonsulent

Selv om de fleste nok er bekendt med flere af områdets store seværdigheder, anbefales det at kontakte en rejsekonsulent, som kan bistå med masser af informationer og opdaterede fakta, lige som vedkommende kan hjælpe jer med at finde for eksempel transport, indkvartering og pension til konkurrencedygtige priser. Som professionel besidder rejsekonsulenten den viden og det netværk, som er nødvendigt for at få fingrene i fordelagtige tilbud og rabatter, som sikrer jer rimelige priser. Herudover kan han/hun hjælpe med at sammensætte et program, som indeholder det, som I gerne vil opleve.

Masser af seværdigheder

Uanset, hvordan I vægter indholdet, er der dog seværdigheder, som de fleste ikke vil undvære i forbindelse med en reje til Beijing. Det kunne for eksempel være:

  • Den Forbudte By
  • Den Himmelske Freds Plads
  • Den Kinesiske Mur Sommerpaladset
  • Himlens Tempel Hutongerne

I dag forventer de fleste studerende, at der i løbet af deres studie er mulighed for at komme på studierejse i hvert fald én gang. Hvis man påtænker at lade studierejsen gå til Beijing, er det derfor en god idé at sikre sig, at den får netop det indhold, som man gerne vil have. Det kan en professionel og seriøs rejsearrangør, som førnævnt, være behjælpelig med, og det skal man naturligvis gøre brug af, da det er både uforpligtende og gratis at få udarbejdet et tilbud.