StorbyferieDet er virkelig blevet ”in” at tage på storbyferie et par gange om året. Det skyldes, for det første, at flybilletter aldrig har været billigere, end de er i øjeblikket. For det andet, at det ikke tager mere end højest to timer at komme ned, ud, eller over til de attraktive storbyer i Europa.

En storbyferie bliver som regel afholdt som en miniferie eller som en forlænget weekend. De mest populære storbyer at besøge lige nu er Rom, Barcelona, Paris og London, som alle ligger inden for ganske kort flyveafstand. Disse tre byer er kulturelle, kulinariske og virkelig smukke storbyer i verdensklasse.

Rom, Paris, London og Barcelona er alle ideelle til en storbyferie

London er en kæmpe by, som man kan besøge igen og igen, da der er masser af interessante ting at se derovre. Der går f. eks. altid nogle super gode og yderst anerkendte teaterstykker, som man med fordel kan tage ind og se. Og så er der alle de verdenskendte seværdigheder, som man absolut må se under besøget i London. For at nævne de mest kendte seværdigheder skal her fremhæves Big Ben, Tower Bridge, Madame Tussauds voksmuseum, Buckingham Palace, Westminster Abbey, og Speakers Corner/Hyde Park. Disse turistattraktioner trækker hvert år millioner af turister til fra hele verden. Det siger noget om, hvor enestående disse seværdigheder er.
Der er naturligvis et hav af andre virkelig skønne og interessante sightseeing muligheder i London, som bestemt også er anbefalelsesværdige.

Rom er en by, der har noget ganske særligt over sig, nærmest en mytisk status. Det hænger helt sikkert sammen med den store historie byen bærer rundt på. Det er også derfor, den er blandt de mest foretrukne steder at tage på en lækker, romantisk og oplevelsesrig storbyferie. Når du er på storbyferie i Rom, så er det et ”must” at besøge Vatikanet, Den Spanske Trappe, og Colosseum. Disse tre steder er de helt store seværdigheder i Rom, men der er også Peterskirken, Trevifontænen og mange andre spændende seværdigheder.

Rom er ganske enkelt en fantastisk by, som man bare ikke kan lade være med at forelske sig i.

Paris er som bekendt byernes by – og lysenes by. Byen er smuk, romantisk, kulturel og næsten uden sammenligning. Er man til verdenskunst, kulinariske oplevelser uden sidestykke, og museer der får en til at måbe. Ja, så er Paris den helt rigtige by for dem, som gerne vil have mange super skønne oplevelser under en storbyferie. Rigtig mange kærestepar tager på et eller andet tidspunkt på en lille kærlighedsferie til Paris, fordi byen bare oser af romantik. Paris har rigtig mange hyggelige kvarterer og restauranter, som indbyder til intime aftener i romantikkens tegn. De helt store attraktioner i Paris er uden tvivl Eiffeltårnet, Louvre, Notre Dame kirken, og Triumfbuen. Derudover skal man ikke glemme, at Disneyland ligger lige uden for byen, hvilket også er et stort plus, især, hvis man har børn med på ferien.

Barcelona er ubestridt Spaniens perle, når det gælder en storbyferie, som skal indeholde alt lige fra gode madoplevelser til et lækkert klima. Klimaet i Barcelona er godt året rundt, og byen ligger ganske tæt ved havet. Man kan på den måde kombinere ferien med et par stranddage ved en af de mange lækre strande. Byen er kæmpestor, flot og velfriseret, så det er en fornøjelse at bevæge sig rundt på strøgene og opleve bylivet, shoppe, eller gå på café. Der er masser af spændende ting at se i Barcelona.

Hvis man f.eks. er til kulturoplevelser, så er byen helt ideel. Men der er sandelig også noget at se for fodboldelskere. Der er nemlig mulighed for at komme ind og se verdens 2. mest berømte stadion, Camp Nou (Det mest berømte er Macarena Stadion i Rio). Men selvfølgelig skal Port Vell, Barceloneta, Barri Gótic og Sagrada Família også besøges, når man er på storbyferie på disse kanter.

Få en veltilrettelagt billig storbyferie online

Der er mange muligheder for at booke en billig storbyferie online hos nogle af de rejsebureauer, som specialiserer sig inden for denne genre. Det er f.eks. FDM, Risskov-rejser og Spies, som tilbyder et væld af muligheder for en billig storby ferie. De storbyer, som er fremhævet i denne artikel, er kun et lille udpluk af det storartede udvalg, der er. Der er nemlig et hav af mange andre spændende byer, som man kan vælge imellem, når man skal planlægge en oplevelsesrig ferie i en europæisk storby.