sommerhusudlejning privatDet kan ofte være en økonomisk fordel, hvis du lejer et sommerhus gennem en privat sommerhusejer sammenlignet med et udlejningsbureau. Ved privat sommerhusudlejning skal sommerhusejeren ikke betale en del af lejeindtægten til et bureau. På den baggrund kan det være en økonomisk gevinst for dig som lejer og ikke mindst for sommerhusejeren. Du kan vælge at leje et sommerhus i en længere eller kortere periode. Det kan f. eks være for en weekend eller for en eller flere uger i din sommerferie.

Spar penge på sommerhusferie

I ugerne 28, 29, 30 er der stor rift om sommerhusene i Danmark. Både danske og udenlandske turister står i kø for at komme på sommerhusferie i højsæsonen. Derfor skal du booke et sommerhus i god tid, hvis du vil have del i et af de mange lækre sommerhuse. Det kommer selvfølgelig også an på, hvor i landet du gerne vil leje et sommerhus. Feriebyerne Løkken, Blokhus, Skagen, området omkring Blåvand, samt Danmarks perle, Bornholm, er alle eftertragtede steder at tilbringe sin sommerhusferie i. Derfor er det en god idé, at du bestiller et sommerhus i et af  de nævnte steder i rimelig god tid. Priserne på sommerhusudlejning i Løkken, Blokhus, Skagen, Blåvand og Bornholm er typisk lidt ”pebrede” i forhold til så mange andre ferieområder. Hold derfor jævnligt øje med priserne på sommerhusferie i disse områder for eventuelle tilbud i højsæsonen.
Hvis du planlægger ferie uden for højsæsonen, så er der ikke så stor efterspørgsel på sommerhusudlejning, og dermed er husene heller ikke så dyre at leje. Dette er en væsentlig ting at have med i sin ferieplanlægning.
Privat sommerhusudlejning er som nævnt oftest det billigste, så lej derfor et sommerhus hos en privat sommerhusejer, hvis dit feriebudget er lidt “stramt”. Der er gode chancer for, at du kan finde en privat sommerhusudlejer på nettet, som kan tilbyde et sommerhus, der opfylder dine behov ønsker.

Tjek privat sommerhusudlejning online

Hvad enten du vil leje et sommerhus for en weekend eller nogle uger i sommerferien, så kan du med fordel holde øje med udbudet af privat sommerhusudlejning hos godsommer.dk , som har mere end 500 private sommerhusudlejere tilknyttet deres site. På siden kan du frit søge blandt sommerhuse i hele Danmark, bl.a. Bornholm, Skagen, Løkken, Blokhus, Blåvand, og alle de andre populære feriesteder. En anden god side er portalen sommerhusdanmark.dk, her finder du mere end 600 sommerhuse over hele Danmark. Alle sommerhusene lejes igennem privat sommerhusudlejning, og du kan booke et sommerhus direkte inde på siden. Begge sider bliver ofte opdateret med nye og spændende sommerhuse, som måske kunne være noget for dig ? Den sidste side er ferieboligweb.dk, her kan du se et stort udvalg på ikke mindre end 1000 private sommerhuse i både ind –og udland. På hvert enkelt sommerhus kan du se billeder af huset, og du kan læse nyttig information om husets beliggenhed, størrelse, indretning m.m.