venedigDer er intet som en romantisk ferie med den man holder af – det styrker ens forhold, og giver nogle unikke oplevelser. Ligeledes kan det knytte en tættere sammen hvis man stadig er i et nyt forhold, da man vil lære hinanden bedre at kende.
Europa byder på masser af destinationer hvis det skal være i kærlighedens tegn, og vi vil i dette indlæg komme med nogle gode forslag til hvor du kan tag den du holder af med hen på en romantisk weekend eller ferie.

Venedig

Denne Italienske by er formentlig en af de mest romantiske i verden, om end ikke den romantiske. Kombinationen af kanalstræder, historiske flotte bygninger, italienere, gondolbåde med roser, mm. Giver simpelthen en kærlighedsstemning som er svær at finde andetsteds.
Venedig byder også på lækker italiensk mad, hvor deres pizzaer skulle være helt særlige. Endvidere findes der mange eksklusive butikker i Venedig, så som de store mærker Gucci, Prada, mfl. Det skulle give rig mulighed for at shoppe, hvis budgettet er til det eksklusive.
Tag din kæreste eller date med på en uforglemmelig ferie i Venedig, du vil med sikkerhed ikke fortryde det.

Paris

Denne by har fået titlen som ”kærlighedens by” hvilket der ikke er noget at sige til, da den virkelig byder på alt hvad en romantisk ferie skal indeholde.

Gå en tur i nogle af de mange kultur historiske gader, tag en tur i Eiffeltårnet, eller gå ned langs Champs Elysees – og kombiner det med kaffe chit-chat på nogle af fortovscaféerne. Paris er også kendt for franske specialiteter i deres mange gode og kendte restauranter.
For mange er Paris et oplagt valg når det skal være ferie med kærlighed i sinde, men alligevel synes vi at byen fortjener at blive nævnt her i indlægget også, da den er noget særligt.

Prag

Prag er med sine gamle arkitektoniske bygninger et paradis for folk som er forelsket. Byen som nærmest er taget ud af et eventyr, byder på mange muligheder for at opleve kultur og historie.
Tag fx en gå tur hånd-i-hånd fra ”borgen” til den store monumentale plads i den gamle by, hvor du samtidig passere den kendte Charles Bridge – hvor der er mulighed for at slutte dagen af med at høre den gamle 600 års klokke ringe.
Caféer og restauranter findes der ligeledes en masse af i Prag, og skal der shoppes inden turen går hjem igen, så kan der også spares penge på dette.
Du kan finde mere inspiration, til en ferie for to på denne hjemmeside.