rejser til ThailandNår vinteren er værst, og hverdagen er mest grå, ønsker man sig ofte ned til sydens varme og sol. I vinteråret dur det dog ikke at rejse til de klassiske destinationer, såsom Mallorca, Kreta eller Sydfrankrig.

Hvis man virkelig vil nyde solen og ligge ved stranden må man tage længere væk. Et oplagt bud er Thailand. Her er vejret godt hele året rundt, og man kan være sikker på sol og dejlige strande.

Rejser til Thailand fra Billund, København el. Hamburg

Ture til Thailand kan klares på flere forskellige måder. Man kan tjekke nettet og finde billige rejser til Thailand fra eksempelvis Billund Lufthavn, Københavns Lufthavn eller Hamburg, hvor billetterne ofte kan findes endnu billigere end i Danmark.
Ønsker man ikke at skulle bruge tid og penge på at finde hotel, når man lander i Thailand, findes der en anden og endnu nemmere løsning. Man tager en af de mange afbudsrejser som ugentligt afgår med Thailand som mål. Afbudsrejser er fornuftige, da der ofte er mange penge at spare. Charterselskaberne er ivrige efter at komme af med afbudsrejserne og sælger dem derfor til meget lave priser.

Bestemmer man sig for at tage til Thailand på en afbudsrejse, skal man skynde sig at pakke kufferten. Herefter skal man være klar til afgang når som helst. Afbudsrejserne kan findes på nettet og på tekst-tv. Ønsker man at være helt sikker på at være blandt de første, der hører om en ledig afbudsrejse, kan man også møde i op i lufthavnen.
Rejser man på en afbudsrejse vil man ofte opleve, at hotellet allerede er inkluderet i prisen. Når man lander, vil danske guider hjælpe med at transportere gæsterne ud til de hoteller, som de skal bo på. Herefter er det bare at nyde stranden, de nye omgivelser og den gæstfri kultur, så meget som man overhovedet kan.

Afbudsrejser til Phuket i Thailand

Ofte går afbudsrejserne til den thailandske ø, Phuket. Her er det nemt at være turist, men man oplever samtidig den thailandske kultur. Langs den lækre sandstrand ligger der mange gode hoteller. Hotellerne har liggestole på stranden, som man må låne, hvis man er gæst.
Phuket tilbyder selvfølgelig mange dejlige timer ved stranden. Mange af hotellerne har også swimmingpool, hvis man er træt af at få sand mellem tæerne. Ønsker man ikke at bade mere, er der rig mulighed for at besøge øens mange restauranter og templer.

Thailand er en dejlig destination hele året rundt, og man kan være helt sikker på at opleve sol og varme badetemperaturer