Rejser til syd afrikaEn rejse til Sydafrika er lig med en rejse ind i en verden fuld af fantastiske oplevelser. Sydafrika er noget helt for sig, meget forskellig fra de andre lande på det afrikanske kontinent, men stadig så afrikansk som noget.

Geografien med de enestående, smukke landskaber, et væld af spændende kulturer og et unikt dyreliv, der bjergtager de fleste besøgende, er blot nogle af de ingredienser, som udgør kernen i den farvestrålende cocktail, som en rejse til Sydafrika bedst kan beskrives som. Her er der ganske enkelt noget for alle sanser.

Kombinér dig frem til din drømmeferie

Selv om Sydafrika ikke kan byde på de aller største oplevelser inden for safari, er det dog stadig muligt at tilmelde sig safarier, der er både spændende og indholdsrige. Inden for safari taler man om ”The Big Five”, ”De Fem Store”, som henviser til den afrikanske elefant, næsehornet, løven, leoparden og vandbøflen. Det er muligt at opleve dem alle på rejser i Sydafrika, hvad enten man vælger en enkelt safaritur i forbindelse med et ophold i Vinlandet med besøg på kendte vingårde, en storbyferie i for eksempel Cape Town eller Johannesburg eller en strand- og badeferie ved den smukke sydafrikanske kystlinje.

Sydafrika – noget for alle

Hvad enten du ønsker at kombinere dig frem til en personlig rejse med forskelligt indhold, eller du ønsker én type ferie, er mulighederne mange for at få et ophold, som tager hensyn til dine individuelle behov og ønsker.

Afslapning og selvforkælelse, aktivferie med fart over feltet eller en ferie, hvor gastronomi og vin står i centrum – Sydafrika har det hele. Som med alle andre destinationer og ferieformer anbefales det altid at samarbejde med specialister inden for området. De besidder den nødvendige faglighed, som er afgørende for, at du i sidste ende får netop den rejse, som du gerne vil have.