rejser til mallorcaMallorca er en perle i middelhavet. Her kan solens varme og de dejlige sandstrande hjælp dig med at glemme alt om hverdagens stress og jag. Med de mange billige rejser til Mallorca er det en destination, som man ikke må snyde sig selv for.

På den spanske ø Mallorca, er der også noget for enhver. Her er lækre sandstrande med krystalklart vand, men også smuk og kuperet natur og muligheder for shopping og kulturliv i øens hovedstad, Palma.

Rejser til Mallorca med all inclusive

Rejser til Mallorca har i mange år været en af de mest brugte destinationer, når danskere i tusindvis er flygtet fra den danske sommer, som alt for ofte har skuffet med gråvejr og temperaturer under 20 grader. Ingen af delene skal man frygte på Mallorca. Her skinner solen hele sommeren, og det eneste man skal være opmærksom på, er om hvidvinen er på køl.

Man kan flyve til Mallorca fra flere forskellige lufthavne i Danmark. Der er både mulighed for at flyve fra Billund og fra Københavns lufthavn i Kastrup. En anden løsning er at flyve fra Hamborg. Det kan være værd at undersøge. For mange er der kortere til Hamborg end til København, og ofte er billetterne fra Hamborg en anelse billigere. Hvis du vil være helt sikker på at spare penge, skal du tage en af de billige afbudsrejser til Mallorca.

Billige rejser til Mallorca fra Billund og København

En af de mest populære steder at opholde sig på den spanske ferieø er Alcudia. Det ligger på Mallorcas nordkyst ca. 60 kilometer fra Palma, der er øens hovedstad. Alcudia har en fantastisk sandstrand, som strækker sig flere kilometer hen ad Mallorcas nordkyst. Sandet er gyldent, mens vandet er klart og helt roligt. Det gør, at man trygt kan sende børnene ud i vandet og lege, mens man ligger på stranden og nyder solen eller en god bog. Langs med Alcudiastranden ligger der masser af gode hoteller. Mange af dem er All-inclusive hoteller. Bor man på et all inclusive hotel, bliver ferien ikke meget nemmere. Når først man har betalt for værelset, skal man ikke bekymre sig om restauranternes dyre regninger eller på at køre langt for at finde et sted at spise. Alle måltiderne er inkludere i prisen, så man kan bare gå fra stranden, op på hotellet, ned i restauranten inden man lægger sig ved swimmingpoolen for at slå mave. Meget mere afslappende bliver det næppe. Det vil børnene helt sikkert også kunne skrive under på.

Får du også lyst til at komme ned i sydens sol og varme? Så snup en af de billige rejser til Mallorca.