rejser til KretaNår den danske sommer kun kan byde på gråvejr og lave temperaturer, er det heldigt, at man kan rejse til sydens sol og varme for næsten ingen penge.

En af de destinationer, som er billige og kan tilbyde garanti for varme og solskin er Kreta i det græske øhav.

Rejser til Kreta har været populære i over et årti og er det med god grund stadig i dag.

Rejser til Kreta med all inclusive

En af de måder, som mange har rejst til Kreta på i årevis er ved at booke charterrejser til Kreta. Det bliver ikke meget nemmere, end hvis man vælger at rejse til Kreta som en del af en charterrejser. Man booker hele turen hjemmefra. Det eneste man skal sørge for er at møde op i lufthavnen. Her hopper man på det fly, som charterselskabet har bestilt. Flyet lander på Kreta. Her vil danske guider tage i mod gæsterne og sørge for, at de bliver transporteret hen til det hotel, som også er en del af charterrejsen. Hotellerne ligger alle helt ude ved kysten, så man virkelig kan nyde det blanke sand og det krystalklare vand.
Mange af hotellerne er all inclusive hoteller. Bor man bor på et all inclusive hotel, skal man ikke bekymre sig om dyre restaurantregninger. Alle måltider er inkluderet i prisen. Når man har betalt for sit værelse, kan man spise alt det gode mad, som man har lyst til. Det vil helt sikkert også være et hit for børnene.

Billige rejser til Chania og Platanias

Kreta er en ø på størrelse med Sjælland. Derfor er der selvfølgelig mange forskellige steder, man kan vælge at bo, når man besøger den græske ø. Et af de hyggeligste steder er Chania. Byen er alt det, man forventer at Grækenland. Hyggelige små gader og gamle huse og bygninger, der er yderst velholdte. Ikke langt fra byen findes der kilometerlange sandstrande, hvor man kan bruge hele dagen. Skulle man alligevel få nok af at ligge ved stranden, er der rig mulighed for at tage rundt og kigge på byen. Den smukke, gamle havn må man ikke snyde sig selv for. Der er også moderne shoppingcentre, hvor man kan købe kendte mærke til lave priser.

En anden smuk destination på Kreta er Platanias. Byen er fyldt med hyggelige hvidmalede huse, som ligger tæt ved den lækreste sandstrand. Her vil hele familien nyde at opholde sig. Langs stranden ligger der hoteller, barer og massevis af gode lokale restauranter.

Billige rejser til Kreta afgår fra både København og Billund.