rejser til grækenlandGrækenland er et af danskernes foretrukne rejsemål.

Specielt er rejser til enten Cypern, Kreta eller Rhodos i høj kurs, når sommerferien melder sig.

Det Græske Øhav er et pragtfuldt sted at holde sin ferie. Flertallet af dem, der har besøgt én af øerne dernede, vender meget ofte tilbage igen inden for få år.

Ferietips til dig, der rejser til Grækenland

Rejser til Kreta – Har du endnu ikke besøgt denne fantastiske ø, så er det på tide. Det er en rejse du aldrig vil glemme, da Kreta har så meget at byde på, både kulturelt og naturmæssigt. Når du kommer til øen, må du ikke snyde dig selv for at bruge mindst én af dine feriedage på at leje en bil eller en scooter. Der findes en del super lækre strande på øen, og så er der den store bjergkæde, som løber tværs igennem øen, som du skal krydse undervejs. På den anden side af øen ligger virkelig skønne udflugtsmål, som f.eks. Samaria Kløften og Elafonissi Stranden, som er så flot, indbydende og lækker, at man skal besøge den for at forstå det. Se billeder af den >her<.

Kretaforum kan du læse alt om øen, inden du rejser til Grækenland, og/eller deltage i debatten derinde.

Rejser til Rhodos – Øen har i rigtig mange år været en “danskerø”, stedet hvor mange danskere år efter år har holdt ferie.

I centrum af Rhodos by, ligger Den Gamle By, som er en Middelalderby med alt, hvad det indebærer. Der er bymur rundt om hele byen, hvor også den gamle borg ligger, og overalt i byen er der brolagte gader med masser af butikker og restauranter.

Rhodos By var en fæstningsby i gamle dage, og mange store slag har udspillet sig her. Når du rejser til Rhodos må du ikke snyde dig selv for både en bådtur ned langs øen, og en tur til Sommerfugldalen inde midt på øen. Det er begge virkelig  spændende udflugtsmål.

På bådturen kommer man bl.a. ind i den smukkeste bugt, med helt klart vand, bugten hedder Anthony Quinn Bay. Her blev den gamle krigsfilm, Navarones Kanoner optaget tilbage i 1961. Du kan se nogle dejlige billeder af bugten >her<. Når du rejser til Grækenland, og specielt til Rhodos kan du også være helt sikker på, at maden du får serveret på restauranterne er helt i top. Det græske køkken er præget af fisk o.l., og det skinner klart igennem at alt, hvad der bliver serveret er friskfanget.

Rejser til Cypern – Øen, er Afrodites fødested og har et vidunderligt klima..

Man kalder den populært “The year around Island”, da der stort set er varmt året rundt.

I sommermånederne juni, juli og august er der særdeles “hot”, og temperaturerne er næsten altid et stykke over 35 grader i denne periode. Hvis du overvejer flere rejser til Grækenland, så kig nærmere på Cypern, da den har meget at byde på.

Det er øen, hvor alt er samlet ét sted.

Det er både familier, par og singler, der rejser til Cypern, og alle trives lige meget i hver deres element.

Fantastiske strande, ørken, bjerge, hyggelige byer, og pumpende diskoteker, det finder du altsammen på Cypern. TGT har lavet en cool Cypern guide, hvor der står alt, hvad der er værd at vide om øen. Læs den >her<

Rejser til Grækenland fra både Danmark, Sverige og Tyskland

Der arrangeres hver sommer mange rejser til Grækenland, og de danske rejseselskaber plejer også at have “rigeligt på lager”. Men bor du på Sjælland, specielt i København, kan der ofte være fordele rent prismæssigt ved at rejse fra Sverige. Du kan her se udvalgte svenske rejsebureauer og høre nærmere om rejser til Cypern, Kreta eller Rhodos.  Bor du omvendt i Jylland, og helst i den sydlige del, så er der tilsvarende Hamborg som alternativ til danske rejseselskaber. Se aktuelle tilbud fra et tysk rejsebureau >her<