rejser til fuerteventuraFuerteventura ligger i Atlanterhavet ud for kystlinjen til henholdsvis Marocco og Vest-Sahara. Øen er den næststørste af De Canariske øer. Den er ca. 3 gange større i areal end Bornholm, og den er verdenskendt for sine fantastiske lange og flotte strande.
Når du lander på Fuerteventura, finder du ud af, at det også er kontrasternes ø. Det er en gold vulkanø langt de fleste steder, men den har også super frodige områder. Endvidere er der en decideret ørken oppe i det nordlige område beliggende uden for den store by Corrolajeo.
Øens hovedstad er Puerto del Rosario, hvor du også lander med flyveren, når du ankommer til øen.

Fuerteventura for sportsentusiaster og livsnydere

Fuerteventura er et forholdsvis nyt rejsemål for os danskere, hvis vi sammenligner med naboøerne Gran Canaria, Tenerife og Lanzerote.

Rejser til Fuerteventura blev i første omgang interessante pga. de helt unikke lange og smukke strande. Specielt nede på den sydlige halvdel af øen, hvor solen skinner året rundt, er der et strandstykke på godt 30 km, der mest af alt minder om Vesterhavet herhjemme.
Det kan klart anbefales at leje bil og køre rundt på øen nogle dage, da der er rigtig mange små hyggelige byer, kolossalt høje bjerge, fantastiske små strande og kulturelle seværdigheder at køre efter. Du kan på et par timer køre fra den ene ende af øen til den anden. Det er bestemt ikke omstændeligt at komme rundt på øen, og du kan altid hurtigt komme hjem til hotellet igen.
Billige vinterrejser

Find billige rejser til Fuerteventura online

Det er ikke alle danske rejsbureauer, som tilbyder chareterrejser med all inclusive til Fuerteventura, men et par af de store som Bravo Tours og Apollo gør, så der kan du altid finde gode tilbud på billige charterrejser.
Det ret nye sportsparadis på øen, Playtas, er en magnet for alle sportsentusiaster. Bl.a. har cykelholdet, Saxo Bank med Bjarne Riis i spidsen, været dernede og træne de seneste vintre. Her tilbydes alle former for sport, man kan forlange af en aktiv ferie. Vandsport kan du her kaste dig ud i, da du på Fuerteventura har de bedste forudsætninger for f.eks. vindsurfing og parasurfing.
Er du til andet end sport, kan det anbefales at tage en dag i Oasis Park, hvor du får alverdens vilde dyr at se helt tæt på. Der er store shows med bl.a. Nilkrokodiller og søløver, som er helt fantastiske. Det er f.eks. fuldstændig ideelt for børnefamilier at besøge Oasis Park – det er ren oplevelse.

Fuerteventura får de bedste anbefalinger fra Rejseguiden.eu