rejser til dubaiDubai er en af de i alt 7 emirater, der sammen er de Forenede Arabiske Emirater. Går man blot 200 år tilbage i historien, ville man kunne se, at de Forenede Arabiske Emirater ikke var meget andet, end blot en stor ørken, hvor langt de fleste indbyggere var utrolig fattige.

Men så blev der fundet olie i landet, hvilket gjorde landet til det absolut rigeste muslimske land. I dag er Dubai et rent paradis for turister, her kan man finde alt fra enorme luksus hoteller, til racerløb i ørkenen, der er virkelig alt hvad man end man ønsker, for at få en god ferie.

Nogle af de ting Dubai er mest kendt for, er for eksempel:

The World
Har man penge nok og ønsker en af de mest eksklusive grunde i hele verden, så er en adresse i Dubai’s mini verden helt sikkert at foretrække. The world består af 300 øer som tilsammen danner et billede af verden. Øerne er i alt 9 km lang og 7 km bred og er i dag en stor turist attraktion.

Dubai Mall
Dubai Mall er verdens absolut største indkøbscenter. Indkøbscenteret indeholder intet mindre end 1200 butikker, en zoologisk have legeparadise for børn og meget mere. Dubai Mall er ikke kun et shoppingcenter men et oplevelsessted, som man kan bruge dage på at udforske.

Ski Dubai
Vil du stå på ski i mellemøsten? Selvom det er 40 grader varmt udenfor, kan man i Dubai stå på ski, i det enormt store ski resort på hele 22.500 m2. Uanset om man er begynder på ski, eller blot ønsker en kælketur, er det muligt at få nogle underholdende dage i Ski Dubai.

Burj Al Arab
Burj Al Arab er med sine 321 meter, verdens højeste hotel og rummer intet mindre end 202 værelser med havudsigt. Hotellet slog efter 5 års byggeri dørene op i 1999. Buraj Al Arab er blandt de eneste to syv stjernede hoteller i verden.

Dette er blot et lille udvalg af alle de gode attraktioner og oplevelser Dubai kan tilbyde turisterne. Ønsker man at rejse til Dubai, kan det være en rigtig god idé at planlægge nogle attraktioner hjemmefra, så man målrettet har noget man vil se eller opleve, man skal dog huske at lave hul i kalenderen til alle de ekstra oplevelser man med garanti først ville finde når man befinder sig i Dubai.

Relevante links:

Rejsebureau med stor erfaring i planlægning af rejser til Dubai
Læs mere om Dubai på wikipedia her