Rejser til cypernCypern har de seneste år været en overset feriedestination for danskerne. Det er en skam, for her er rigtig meget at komme efter, hvis man er til sol, sommer og gæstfrie mennesker.
De seneste år er billige rejser til Cypern blevet tilbudt fra hele landet. Man kan både fra Billund, fra København eller fra Hamburg. Det kan være en god idé at undersøge, hvor man kan finde den billigste rejse til Cypern henne.

Rejser med all inclusive til Cypern

Øen bugner med lækre sandstrande. Både i den nordlige halvdel og den sydlige halvdel af øen, er det muligt at finde dejlige sandstrande, hvor man kan bruge flere timer på at bade og nyde solen i det blanke sand. Ved alle strandene er der et bredt udvalg af forskellige muligheder for beboelse. Alt fra små private ferielejligheder inde i de hyggelige cypriotiske byer til all inclusive hoteller med dejlig swimmingpool. Vælger man at bosætte sig på et af de moderne all inclusive hoteller, vil man opleve afslapning i yderste potens. Man behøver ikke at bekymre sig om at lave mad på egen hånd, dyre regninger på restauranter eller uhygiejniske køkkener. Når først man har betalt værelset er alt mad og alle drikkevarer helt gratis. Man behøver ikke bekymre sig om, at regningen stiger lige pludseligt.

Et af de mest populære destinationer for turisterne er Ayia Napa. Det er en varieret feriedestination, hvor alle kan finde noget, der falder i deres interesse. Her er dejlige sandstrande, gode shoppingmuligheder og et rigt natteliv. I Ayia Napa kan både børnefamilier, voksne par og unge få en sjov og hyggelig ferie.

Hvis man er dykker eller har taget snorklen med, kan man stifte bekendtskab med en verden, som de færreste besøger. Vandet omkring Ayia Napa er fyldt med farverige fisk, smukke koraler og rokker. Mere varieret undervandsliv finder man næppe andre steder i Europa.

Billige rejser til Ayia Napa på Cypern

Ønsker man at komme til Cypern på den billigst mulige måde, kan det anbefales at overveje en afbudsrejse. Det kræver bare, at man er klar til at rejse med få dages varsel. Så pak kufferten og sid på klar på internettet. Når pludselig en afbudsrejser byder sig, er det bare at slå til. Det er vigtigt for rejseselskaberne at komme af med afbudsrejserne. Derfor er de meget billigere end almindelige rejser.
Der er ikke forskel på afbudsrejser og almindelige charterrejser. Den eneste og mest væsentlige forskel ligger i prisen. Billige rejser til Cypern er kommet for at blive.