oplevelser i canadaEr du i gang med at planlægge den næste rejse, og skal destinationen være Canada?

Så har vi her samlet inspiration til nogle aktiviteter du bør lave i Canada, for at få nogle fantastiske oplevelser med derfra.

Bear watching, Duchesnay
Bjørne er imponerende dyr, som man kan opleve i Duchesnay Resort, som ligger ca. 30 min. kørsel fra byen Quebec. På Resortet, har man mulighed for at deltage i utrolig mange aktiviteter, både på land og i vand. Den helt store attraktion, er den guidede bjørne tur, hvor man har mulighed for at opleve de store dyr, i deres naturlige omgivelser.

Yoho National Park
På den vestlige side af Rocky Mountains finder man Yoho National Park, som blev grundlagt i 1886 ,og er på hele 1300 km2 et kæmpe område, hvor man kan gå på opdagelse i den naturskønne park, der indbyder til en god gå tur, på de mere end 400 km vandrestier som området byder på.

Whale watching, Victoria
Hvaler er utrolig store og meget smykke dyr, som man i turistbyen Victoria kan sejle ud og se på.
Whale watching bådene er små både, så man rigtig kan følge med og se hvalerne på tæt hold.
Sejlturene kan variere en del i længden, men ofte er de mellem halvanden og 3 timer.
Har man noget tid i overskud, er det værd at bruge et par timer på en gå-tur i Victoria’s gader.

Glacier Heli Tours
En helikopter tur er altid flot, men der er noget ekstra fascinerende, ved at flyve rundt blandt bjerge og bjergtoppe. Turen henover søerne Kananaskis Lakes og Haig Glacier er blandt højdepunkterne på denne utrolig smukke helikopter tur.
Har du selv været på rejser til Canada, eller kender du til aktiviteter der er værd at opleve i Canada, så del dem med andre, ved at skrive en kommentar.