rejser til AlanyaNår den danske sommer igen svigter, er det heldigt, at der er en lang række varmere alternativer. Et af de mest populære alternativer er Alanya i Tyrkiet. Og det er der rigtig mange gode grunde til. Overalt på markedet kan man finde billige rejser til Alanya, hvor man kan være helt sikker på dejligt solskin og temperaturer, der inviterer til at bruge hele dagen i badetøj. I Alanya bor du i en dejlig by fyldt med muligheder både for voksne, unge og hele børnefamilien.
Stranden er over to kilometer lang, så der er plads til alle. Vandet er roligt og stille, så man skal ikke være bange for at sende ungerne ud og bade på egen hånd.

Rejser til Alanya med all inclusive

Langs med den skønne strand vrimler det med lækre hoteller. Mange af dem er all-inclusive, udstyret med lækre restauranter og store swimmingpools, hvor man kan nyde solen et par timer, hvis man er træt af at få sand på kroppen.

Vælger man at tage et af de mange all-inclusive hoteller, bliver det ikke meget nemmere og mere afslappende at holde ferie i Alanya. Man skal ikke tænke på at lave mad selv og undgår fuldstændig at blive snydt af restauranter, der ikke er så gode, som man havde håbet.
Når først man har betalt sit ophold på all-inclusive hotellet er alting gratis. Man kan drikke og spise så meget, som man har lyst til helt uden at skulle bekymre sig om regningen.

Billige charter rejser til Alanya

Hvis man vil have en nem ferie, hvor fokus ligger på at komme væk fra den travle hverdag og det triste og grå sommervejr i Danmark, kan man med fordel bestille rejsen til Alanya som en charterrejse. Gør man det, er man helt sikker på, at ferien kører på skinner lige fra starten. Når man lander med flyet i Antalya Airport, vil der være danske guider, som tager imod gæsterne. Derefter hjælper guiderne dig ud i en dansk bus, som vil køre rundt til de hoteller, som man har valgt at indkvartere sig på. Når man bestiller en charterrejse til Alanya, er det selvfølgelig med hotel. Hotellet er inkluderet i prisen.

I Alanya behøver man aldrig kede sig. Gider man ikke til stranden, kan man eksempelvis benytte byens mange shoppingmuligheder. Her kan man både få lokale varer som vandpiper, smykker og souvenirs, men der er også mulighed for at købe kendte mærker til lavere priser. Husk at forhandle om prisen!