rejser-fra-hamburgDe fleste danskere er vant til at tage på ferie med udgangspunkt i enten lufthavnen i Billund eller Københavns lufthavn i Kastrup. Der findes dog en tredje mulighed, som man er tilbøjelig til at overse. Muligheden hedder Hamburg og ligger kun to timers kørsel fra den danske grænse. Det kan betale sig at overveje af flyve fra Hamburg, da der er ofte er flere tusind kroner at spare på billetpriserne.

Billige rejser fra Hamburg

De billige rejser fra Hamburg kan gå til en lang række forskellige destinationer i hele verden. Da lufthavnen er noget større, end de danske lufthavne kan Hamburg også tilbyde lidt flere destinationer at rejse til.
F.eks. er der ofte billige rejser fra Hamburg til Egypten. Egypten er stort set varm hele året rundt, så det er en oplagt destination, hvis foråret lader vente på sig, hvis efteråret tager over lidt for tidligt eller hvis bare sommeren endnu engang skuffer herhjemme. Egypten er populær blandt mange af flere årsager. For det første er kulturen helt anderledes, selvom man ikke skal flyve meget mere end et par timer. Derudover er der både Sharm El-Sheik og Hurghada, som tilbyder gode resorts og all inclusive muligheder til turisterne.
Vælger man at bo på et all inclusive hotel, skal man ikke bekymre sig om noget som helst, mens man er på ferie. Maden bliver serveret på hotellet til alle måltider. Når først regningen for værelset er betalt, skal man ikke bekymre sig om ekstra regninger. Man kan spise og drikke lige så meget, man ønsker.

Find billige rejser fra Hamburg

Det samme gør sig gældende i Tyrkiet. Fra Hamburg er der også afgange til en lang række af de største byer i Tyrkiet. Herfra er der ikke langt ud til stranden, hvor man kan bade i det krystalklare vand. Tyrkiet tilbyder gode oplevelser til hele familien. Bliver man træt af at bade, er det mulighed for shopping, hvor man kan gøre køb til gode priser. Både på internationale mærkevarer og lokale produkter, såsom vandpiper og smykker. Man må heller ikke snyde sig selv for at opleve et hamam, som er et traditionelt tyrkisk bad.

Fra Hamburg kan man både flyve til nær og fjern. Eksempelvis rejser fra Hamborg til Dubai for at opleve, hvordan de rige sheiker lever et arabisk liv i overhalingsbanen. Oplev bl.a. verdens højeste bygning.
Fra Hamburg er der også mange afgange til Italien. Det giver gode mulighed for at tage et weekendophold i smukke byer som Venedig, Rom og Firenze.