rejser fra Aalborg lufthavnDer er mange, der ikke ved, at Aalborg Lufthavn faktisk tilbyder en lang række billige rejser til solrige og varme destinationer.
Alt for mange danskere overvejer kun Billund Lufthavn og Københavns lufthavn i Kastrup, men faktisk kan der være penge at spare, hvis man flyver til udlandet fra Aalborg Lufthavn.

Rejser fra Aalborg Lufthavn – afbudsrejser

Rejser fra Aalborg Lufthavn kan gå mange forskellige steder hen. Især hvis man vælger at benytte de mange afbudsrejser, som lufthavnen kan tilbyde til sine kunder. Afbudsrejserne kan gå til mange dejlige destinationer. Hvis har bestemt sig for at rejse til syden med en afbudsrejse, skal man bare skynde sig at pakke kufferten. Herefter skal man være klar til at springe på et fly når som helst. Afbudsrejserne kan eksempelvis findes på nettet, på tekst-tv eller ved at møde op i lufthavnen. Møder man op i lufthavnen, kan man være helt sikker på at være de første, der får tilbudt rejserne. Afbudsrejserne kan eksempelvis gå til Mallorca, til Rhodos eller til Tenerife.
Billige vinterrejser
Rejser man fra Aalborg Lufthavn til Mallorca vil man opleve en spansk ferieø, hvor enhver vil føle sig godt tilpas. Her er både spændende for unge, voksne og hele børnefamilien. Øen tilbyder kilometerlange sandstrande med blankt sand og krystalklart, blåt vand. Havet omkring Mallorca er meget roligt, hvilket betyder, at man sagtens kan lade børnene bade alene i havet, mens man ligger på stranden og nyder solen eller en god bog. Bliver man træt af at ligge og dase ved stranden, kan øens hovedstad, Palma, tilbyde en masse fornøjelser til turisterne. Her er både et rigt kulturliv, massevis af gode restauranter og shoppingcentre, hvor man kan købe både lokale og internationale mærker.

Rejser fra Aalborg til Rhodos og Mallorca

Mange vælger også at flyve til Rhodos fra Aalborg Lufthavn. Rhodos er et af de feriemål, som har været en favorit blandt danskerne i flest år. Grunden er formentlig, at man på Rhodos kan kombinere smukke græske byer med sandstrande, som strækker sig over flere kilometer. Rhodos er en rolig feriedestination, hvor børnefamilien vil føle sig meget trygge. Der er også historiske turistattraktioner, som helt sikkert er et besøg værd.

Fra Aalborg Lufthavn kan turen også gå til Tenerife, som er den sydligste spanske ø. Tenerife er en del af de kanariske øer, som ligger ud for den afrikanske vestkyst. Her vil man kunne finde sol og sommer hele året rundt. På Tenerife vrimler det med lækre hoteller. Mange af dem med swimmingpool, som er åbne til langt ud på aftenen. www.aal.dk