pakkerejserPakkerejser, er rejser, hvor der som et minimum kræves transport og indkvartering. På almindelig dansk vil det sige, at den pris, du betaler samlet, skal indeholde flyrejsen eller busrejsen tur/retur samt et hotelværelse eller lejlighed på feriemålet. Populært kaldes pakkerejser jo også charterrejser, og de billigste tidspunkter på året, at rejse på denne måde, er typisk i juni måned, samt i sidste halvdel af august og i hele september måned. Det afhænger jo selvfølgelig også meget af vind og vejr herhjemme og om, hvordan privatøkonomien lige ser ud på det givne tidspunkt.

Billige pakkerejser til Spanien, Tyrkiet, Thailand, Italien, Grækenland og Egypten

Billige vinterrejser
Ovenstående lande: Egypten, Italien, Tyrkiet, Thailand, Grækenland og Spanien er uden tvivl blandt de allermest populære lande at tage på charterferie i for os danskere. De har alle hver deres charme at byde på, og derfor er de altid oplagte feriemål for os heroppe i det kolde nord.
Pakkerejse til Egypten – præsentation er jo næsten overflødig, men alligevel skal Pyramiderne, Sfinksen, Kongernes Dal og Det Røde Hav fremhæves som nogle helt fantastiske og unikke seværdigheder i dette en gang så prægtige land. Stemningen dernede er ikke til at tage fejl af; det emmer fra første færd af historie og store bygningsværker, hvilket er med til at give en meget anderledes oplevelse, end du har mulighed for at få på andre pakkerejser til mere traditionelle rejsemål.

Pakkerejse til Spanien – landet der til stadighed er mest kendt herhjemme for grisefester, tyrefægtning og shangria. Det hører dog halvfjerdserne til, og en billig pakkerejse til Spanien har så meget mere at byde på afhængigt af, hvor du holder ferien henne i landet. Storbyferie i Barcelona eller i Madrid byder på moderne byer, med masser af shopping og restaurantmuligheder som en selvfølgelighed, men også på et væld af gammel Spanske kultur i form af kirker, katedraler, slotte og selvfølgelig; stadigvæk de store tyrefægterarenaer, som du skal besøge, hvis du har modet til det, da det er en barsk oplevelse. De fleste pakkerejser, til Spanien, går dog til de mange kystbyer, der ligger ud til Middelhavet næsten oppe fra Andorra og helt ned til Gibraltar.

Pakkerejse til Tykiet – Pakkerejser til Alanya og Marmaris overstiger klart alle andre destinationer i Tyrkiet i antal, og de besøges hvert år af rigtig mange turister. Marmaris er kendt for sin frodighed og smukke beplantning i bybilledet, og det er desuden er rigtig godt sted at tage dykkercertifikat. Alanya, derimod, er mest af alt kendt for ”de kendte”.
Det er en utrolig populær by for danskere, da der er rigtig mange både “almindelige” og kendte danskere, der har ferielejligheder eller huse der. Der er to store strande i Alanya, en på hver side af Borgen, hvor Kleopatrastranden er den mest kendte. Det er en god partyby, og her findes også en del af de kendte tyrkiske bade, som du ikke må snyde dig selv for på en billig pakkerejse.

Pakkerejse til Thailand – Østens perle, med mystik, natur og strande i verdensklasse. Rigtig mange pakkerejser går hver vinter til Thailand, og de fleste går ud til enten Phuket eller til Samui, som ligger i den kendte Siambugt. Strandene her er uovertrufne, og de ligger i absolut samme kategori som de Caribiske øer. Thailænderne er kendt for at være et yderst imødekommende folkfærd, og du føler dig hurtigt hjemme hernede, og du bliver opvartet fra morgen til kvæld i en sådan grad ,at det er svært at komme hjem til sin dagligdag igen. Der er et hav af seværdigheder i Thailand, og ud over pakkerejser om vinteren, er der også mange rejseselskaber, der tilbyder rundrejser hernede, hvilket også kan anbefales.

Pakkerejse til Italien – pizza og fodbold kommer ind på nethinden næsten med det samme, men lad dig ikke snyde. Amalfikysten syd for Napoli, Toscana, Gardasøen og Sicilien er blot nogle af Italiens fantastiske rejsedestinationer. Landet er præget af skønhed, natur, afslappet stemning og af det gode køkken. Hvis du er til natur, der skal opleves og ikke kan forklares, så er det Toscana ,du skal besøge. Endeløse vinmarker og olivenlunde i et bakket landskab, med mange hyggelige småbyer, som alle fremstår i den gamle italienske stil. Rom med de store turistattraktioner som Vatikanet, kirkerne og Colosseum er selvfølgelig også et besøg værd. Er du til badeferie, er Gardasøen eller Amalfikysten ,stederne du bør besøge, men hele Italien kan klart anbefales som rejsemål på billige pakkerejser.

De store rejsebureauer tilbyder unikke og billige pakkerejser over hele verden

Ovenstående lande, vi har valgt at fremhæve her, er blot et lille bitte udpluk af, hvad de danske rejsebureauer kan tilbyde dig inden for genren, pakkerejser. Er du typen der gerne vil have en struktureret ferie, hvor hotel og fly er arrangeret for dig, og kan du også lide, at der er en professionel guide på rejsemålet, som du kan spørge til råds eller hente hjælp hos.
Ja, så er en pakkerejse, det du skal vælge.