miniferieEn miniferie er en ekstra lille ferie med masser af gode oplevelser. Du kan holde den sammen med børnene, vennerne eller med kæresten. Ferien kunne f.eks. være et romantisk kroophold med gastronomiske oplevelser, en wellnessferie, en badelandsferie med maser af sjov for børnene, eller en aktivferie som f.eks. en golfferie. Mulighederne er mange, og du behøver nødvendigvis ikke at rejse langt for at komme på en lækker ferie. Der er nemlig et stort udvalg af miniferier i Danmark, Tyskland og Sverige på nettet.

Miniferie i Danmark – få gode ferieoplevelser

Der ikke noget så skønt som at tilbringe en afslappende ferie i Danmark. Herhjemme har vi et væld at spændende seværdigheder, naturskønne områder, lækre ferieboliger, og ikke mindst fine gourmetrestauranter at tilbyde vore feriegæster. Alt i alt kan du altså få opfyldt alle dine ferieønsker i Danmark.
Hos FDM Travel finder du et spændende udvalg af miniferier i Danmark. De tilbyder f.eks. sommerhusferie i Nordjylland, ferie på Schackenborg Slotskro beliggende i Sønderjyllands smukke natur. Storbyferie i København med fly og lækkert hotel. Krophold på nogle af Danmarks bedste og hyggeligste kroer. Rejsebureauet tilbyder desuden billeje i forbindelse med din miniferie i Danmark, du kan nemt og hurtigt booke en bil inde på deres hjemmeside til fordelagtige priser.
Du finder masser af gode tilbud på miniferier inde på siden, og du kan stort set selv sammensætte din miniferie i Danmark, ved at vælge dit ønskede feriested, feriebolig, ferieperiode osv.

Gode tilbud på miniferier i Tyskland og Sverige

En miniferie i Tyskland eller Sverige er aktuelle feriesteder, da begge lande ligger tæt på Danmark.
Hvis du vælger Tyskland ville Berlin være et oplagt feriemål. I Berlin findes der masser af gode hoteller, tæt på det pulserende liv, restauranter, shoppingmuligheder osv. Det ville være oplagt at udforske Berlins mange spændende seværdigheder, samt historiske monumenter under ferien. Berlin er et fremragende sted at tage på storbyferie med veninden, og et fantastisk sted at holde en romantisk ferie med kæresten.
Tyskland har mange andre lækre feriesteder at byde på f.eks. Schleswig Holstein der ligger ca. 50 km. syd fra den danske grænse. Schleswig Holstein er et fantastisk sted at holde en oplevelsesrig miniferie med familien. – Her er der en helt enestående natur, der indbyder til lange gå –og rideture langs strandene, og de brede marker . For børnene ligger der store badelande, hvor de kan boltre sig og hygge sig i timevis. Schleswig Holstein er et ideelt sted at holde en forlænget weekend væk fra hverdagens stress og jag. Du kan få inspiration til miniferien her.
En skøn ferie i Skåne er et godt bud på en miniferie i Sverige. Skåne er kendt for gode madoplevelser, lækre spahoteller, og flotte naturområder, hvor du med fordel kan tage på cykel –og vandreture. Og så er de ikke mindst kendt for at have nogle af Skandinaviens bedste golfbaner.
Malmø er også et fedt sted at tage på miniferie, her er der masser af kulturliv, gourmetrestauranter, top moderne spahoteller, og ikke mindst gode muligheder for sightseeing. I Malmø er der alt hvad der skal til for, at din ferie bliver fuldkommen. Der findes masser af  former for ferieophold i både Sverige og Tyskland, og du kan komme forholdsvist billigt afsted. Gå ind på nettet og bliv inspireret af de mange muligheder. Det er oplagt at drage af sted på en miniferie i påsken, vinterferien, julen eller i efterårsferien, for her er der ofte gode tilbud på miniferier.