last minute rejserI denne artikel, kan du hente tips og gode råd til de steder, hvor du finder de billige ferierejser og tilbudsrejser generelt.

Det handler om at strukturere din søgning ud fra de kriterier, der passer bedst til dine ønsker og til dine behov.

Det kunne f.eks. være feriemål, afrejse, lufthavn og en prisramme.

De bedste tilbudsrejser og andre billige ferierejser er uden for ferierne

Billige vinterrejser
Vil du have oplevelser til gode priser, og evt. bruge de penge du har sparet på rejsen som ekstra lommepenge ?
Det er faktisk ret simpelt, og det kræver blot en smule planlægning. Det gælder om at holde ferie på de tidspunkter, hvor de fleste andre er på arbejde. Det vil sige, at det er en rigtig god ide at holde sig fra sommerferien (industriferien: ugerne 28 29 30 ). Der er altid billige ferierejser at hente i juni måned, da det er “uden for sæsonen”, så her kan du gøre dig nogle rigtig gode kup, med de tilbudsrejser der er. Endvidere er det klogt at holde sig fra efterårsferien og vinterferien.
Selv om der bliver skiltet med, at de store rejsebureauer kører tilbud, så er rejserne væsentlig dyrere her end f.eks. ugen inden.

Kig på billige ferierejser og tilbudsrejser i Hamborg

Er det ikke muligt for dig at afholde ferie uden for industriferien, efterårsferien og vinterferien, så er det en oplagt mulighed at kigge sydpå, imod Hamborg. Hvis du ikke bor for langt væk, er køreturen derned hurtigt sparet, i og med at tyske tilbudsrejser ligger klart under de danske, også i højsæsonen.
Her er et par steder, hvor du kan kigge efter billige ferierejser med afgang fra Hamborg lufthavn: http://www.tui.com/, www.lastminute.de, www.tjaereborg.de/

Alle danske rejsebureauer har naturligvis også opdaterede websites med tilbudsrejser og andre billige ferierejser, hvor du kan gå ind og blive inspireret til dit næste rejsemål. Vil du have det hurtige overblik over tilbuddene, kan tv2-teksttv klart anbefales. Det er fra side 500 og frem.

Last minute rejser – restpladser med all inclusive

Når man vil til udlandet, er der det altid en god ide at undersøge, om man kan benytte last minute rejser. Last Minute rejser kan foretages på mange forskellige måder. Når flyselskaberne pludselig får afbud på deres afgange, opstår der nogle restpladser, som de meget gerne vil af med i en fart. Derfor er de nødt til at sælge pladserne billigere som afbudsrejser.

Vælger man at tage af sted på en afbudsrejse, skal man skynde sig at pakke kufferten. Herefter skal man være klar til afgang når som helst. Afbudsrejserne kan findes på nettet og på tekst-tv. Ønsker man at være helt sikker på at være blandt de første, der hører om en ledig afbudsrejse, kan man også møde i op i lufthavnen.
Det er muligt at finde afbudsrejse fra alle danske lufthavne, så man kan bare vælge den, som ligger tættest på der, hvor man bor. Hvis man er klar til at rejse til en anden dansk lufthavn, kan man muligvis finde en afbudsrejse til en endnu lavere pris. Så snart man finder en afbudsrejse, som man ønsker sig, skal man kontakte rejseselskaber for at understrege, at man er interesseret i en plads. Man kan lige så godt skynde sig, da der ofte er rift om pladserne blandt de mange danskere, som gerne vil have en billig ferie til sydens sol.

Er man ikke interesseret i at rejse på et afbud, er det i stedet værd at holde øje med de mange tilbudsrejser, som de danske charterselskaber kan tilbyde. Især i lavsæsonen er der rigtig mange penge at spare, hvis man kan finde et selskab, som kører en billig kampagne.

De billige rejser kan gå til en lang række forskellige destinationer. I sommerhalvåret er det især de sydeuropæiske øer, som er populære blandt de danskere, som har fået nok af den danske ”sommer”. De vælger ofte eksempelvis at tage til Mallorca eller Kreta. Begge øer er et besøg værd. Både på Mallorca og Kreta kan kombinere dejlige sandstrande og krystalklart vand med kulturelle og historiske besøg på øernes byer.
Skal man af sted i vinterhalvåret, er det nogle andre destinationer, man skal overveje. På denne tid af året, er det heller ikke varmt nok i Sydeuropa. Her skal man i stedet tage til Tenerife eller Thailand. Tenerife ligger ud for den afrikanske vestkyst, og her vil man stort set opleve sol og dejlige badetemperaturer året rundt. Det samme gør sig gældende i Thailand, hvor de thailandske øer er et besøg værd året rundt.