kroophold i DanmarkEt kroophold kan du nyde på en af Danmarks mange gamle og charmerende kroer. Her vil du blive forkælet til op over begge ører med lækker gourmetmad i stemningsfyldte lokaler og med mulighed for at slappe af  i et dejligt velindrettet værelse med udsigt ud over Danmarks smukke natur. Der findes hyggelige kroer med masser af atmosfære over hele landet, som tilbyder dejlige kroophold i skønne omgivelser til særdeles fornuftige priser. Du skal bare finde ud af, hvor i Danmark du ønsker at tilbringe en kroferie. Mulighederne er mange, og her på siden giver vi dig lidt tips til, hvor du evt. kan holde din kroferie med kæresten eller med familien.

Tilbud på kroophold og kroferie online

Online kan du som bekendt finde en masse gode tilbud på kroferier i Danmark. Tilbudene kører stort set hele året rundt, men særligt i påsken, vinterferien og i sommerferien m.v. kan du finde billige kroophold på en af de mange dejlige kroer i landet. Her vil du typisk finde ophold med en lækker morgenbuffet, 3 retters menu og eftermiddagskaffe inkluderet i prisen. På andre kroer er der kun inkluderet en morgenbuffet i prisen, men det afhænger bl.a. af opholdets varighed, pris m.m. Stort set alle opholdene kan du booke online, så det er super nemt og enkelt. Hvis du vil spare så mange penge som muligt på en kroferie, så skal du booke ferien på de lidt ”skæve” tidspunkter, dvs. uden for industriferien, helligdagene osv. Det er, som de fleste ved, allerbilligst at tage på ferie, når alle andre er på arbejde. Det skal du selvfølgelig have med i dine overvejelser, inden du planlægger og bestiller ferie på en kro. Du kan allerede nu tjekke nogle af de mange gode tilbud på kroophold i Danmark her

Gode steder at tage på kroferie i Danmark

Jylland har mange idylliske kroer, som er værd at indlogere sig på. En af dem er Tambohus kro ,som ligger i Nordvestjylland tæt på Limfjorden og Vesterhavet. Området er et paradis for naturelskere, og derfor vil en kroferie i disse pragtfulde omgivelser være ideelt for dig, som elsker ferie i naturskønne omgivelser. Kroen tilbyder gode madoplevelser i kroens hyggelig restaurant og lyse, indbydende værelser med eget bad og toilet. Fra værelserne er der en fantastisk udsigt ud over Limfjorden. Kroen har det, der skal til for, at en kroferie i Jylland bliver fuldkommen, og derfor er kroen også mere en ét besøg værd.
Et andet anbefalelsesværdigt sted at tage på kroophold i er Den Gamle Kro i Bredebro. Bredebro er beliggende i Sønderjyllands smukke natur, få km. fra grænsen. Her er der mulighed for at gå ture ved Bredebro Å, som ligger tæt på kroen. Eller du kan tage en tur til Møgeltønder, hvor du kan gå en tur op til Schackenborg Slot. Du kan desuden vælge at besøge den gamle og hyggelige by, Ribe. Her kan du gå en tur i Ribes gamle charmerende gader og selvfølgelig besøge byens flotte domkirke. Oplevelsesmuligheder er der nok af, hvis du booker et kroophold på Den Gamle Kro, men derudover tilbyder kroen hyggelige romantiske værelser, hvor 3 af værelserne er med damp og massage. Kroen tilbyder desuden lækre retter på menukortet i forbindelse med opholdet.
Du kan få et godt overblik over de mange gode og hyggelige kroer i Jylland, og i resten af landet hos kroer-i-danmark.dk.