gardasøenGardasøen er et yndet feriemål for danskere. Mange har badet i det dejlige søvand og har haft mange skønne timer under solen. Gardasøen eller Lago di Garda, som den hedder på italiensk, er den største sø i italien. Den ligger smukt mod nord ved foden af Alperne.
Gardasøen er omgivet af et naturligt og farvestrålende landskab. Vegetationen på bjerge og skråninger er meget varierende, der er vinmarker, olivenlunde, citrontræer og blomster i mange smukke farver. Hele området nyder godt af Middelhavets klima. Find alt det info du overhovedet kan forestille dig på visitgardasoen.dk, som har en suveræn side om denne Italienske perle.

in-italia.dk
Her finder du en omfattende oversigt over alle de små og større byer omkring Gardasøen. De bliver kort præsenteret, og der fortælles hvad de har at byde på, i fald man gerne vil lidt på sighseeing dernede. Ferieboliger i området samt fortællinger om oplevelser fra andre finder du også her i vid udstrækning. Det er altid godt at være en smule forberedt inden afrejse, og det må man sige du kan blive her, ved at læse en smule. God fornøjelse!

Sembo.dk
At Gardasøen er et af de smukkeste steder i Italien er indiskutabelt. Hvis du ikke har valgt at køre selv derned som mange danskere gør, er her gode muligheder for bestilling af både hotel og fly. Bo i en af de små byer langs breden af søen og oplev den lokale stemning helt ind under huden, mulighederne er rigtig mange. De smukke og charmerende byer ligger som perler på en snor, så der skulle være lidt for enhver smag.

friferie.dk
Her finder du en kæmpe oversigt over ferieboliger og mulighed for luksuscamping ved Gardasøen. Besøg gastranomiens hjemland med friferie og oplev en af Italiens absolutte perler – Gardasøen. Her slapper du af i en natur og atmosfære der næsten ikke kan beskrives, men skal opleves. Blot 1300 km væk ligger de nærmeste ferieområder ved søen, netop af den grund vælger mange at køre selv.

ciao.dk
Gardasøen er stedet hvor man aldrig kun kommer én gang. Har man været der som barn eller tidligt i sit voksenliv, så vender man helt sikkert tilbage. Her finder du et udsøgt udvalg af lækre ferieboliger i området, foruden vejrudsigter og kort over stedet. Vigtigst af alt er dog at du her kan bestille din feriebolig til sommerferien, og kom hellere i gang i god tid, for der er rift om dem. Mere information og inspiration på ciao.dk

gollers-cavallo-travel.dk
Rideferie i bjergene omkring Gardasøen – Er du på sommerferie ved Italiens perle i skøn natur, og har du mod på at opleve det gamle Italien på en speciel måde, så kontakt Cavallo travel. De har specialiseret sig i at arrangere rideture omkring Gardasøen, så du på hesteryg kan ride ud og opleve de gamle byer omkring den store sø, hvor tingene mange steder foregår som for 50 år siden. Det er en fantastisk tur, og noget man ikke bør snyde sig selv for.

lago-grande