Rejseselskaber

Rigtigt mange af os foretrækker selv at være med ind over, når der skal planlægges, tilrettelægges og bestilles rejser/ferier. Der er ingen tvivl om, at det kan være både mere tidskrævende end at overlade det til et rejsebureau. En af fordelene er dog, at man så kan ”shoppe” lidt rundt og sammenligne diverse rejseselskabers udvalg og tilbud og på den måde få en løsning, der tilgodeser de krav og ønsker, som man måtte have.

SPAR OP TIL 35% PÅ REJSER I SOMMERFERIEN

Lige nu finder du flere nedsatte rejser til gode hoteller til sommer og med afrejse i juni, juli og august. Vælg om du helst vil bo på et familiehotel med masser af aktiviteter eller et hotel, hvor du kan få voksentid. Her på siden giver vi dig overblikket over de nedsatte rejser – slå til nu og spar op til 35% på rejser i sommerferien.

Her i landet findes der en lang række seriøse rejseselskaber, som gør deres yderste for at tilbyde danskerne fantastiske rejse- og ferieoplevelser. I dag foregår søgning og booking som oftest online, og det giver den enkelte kunde fantastiske muligheder for at surfe rundt og tjekke de forskellige danske rejseselskabers udvalg og dermed have et godt sammenlignings grundlag lige foran sig.

Oversigt over udvalgte danske rejseselskaber

65-Ferie

A

Adventure Holidays

Africa Exclusive Explorer

Afrika-safari.dk

Albatros travel

Alfa Travel

ALT Rejsebureau

Amazing Crete

AirTiki.com

B

Balkan Holidays

Best Travel

Big Travel Denmark

Billetkontoret

Blixen Tours

Brandstrup Travels

C

C & C Travel

Check Point Travel

Comet Rejser

D

DaGama Travel

Dan Ski

Dansk Fri Ferie

Danhil Travel

Diana Jagtrejser

dinferie.dk

Dream & Bike Tours

DSB Rejsebureau

DTF travel

Dumas-Johansen Specialrejser

E

EF Sprogskoler

Egons Rejser

F

Felix Rejser

Flybillet.dk

Fogt Studie- og Grupperejser

Fokus Rejser & Stjerne Sne

Folmann Rejser

Fremadrejser

G

Group Tour’s

Grupperejsebureauet

Grønlands Rejsebureau

H

Hafnia Rejser Holbæk

Helserejser

Hemingway’s

Holstebro RejseCenter

Holtum Rejser

I

Idé Rejser

Idrætsrejser / Sportconcept International

In-Italia

Inter-Lat Travel

InterTravel

J

Jesper & Co.

M

Magical Himalaya

Mangaard Travel Group

Marco Polo

Mountain-Adventures

My Planet

N

Nemrejse

Norsk Rejsebureau

Nyborg Rejser

O

Our World

P

Pan Rejser

Profil Rejser

Q

Quality Tours

R

Region Rejser

Rejsecenter Norge

Riis Rejser

Ruby Rejser

S

Samson Travel

Seatravel

Senior Rejser

Sinex Rejser

Spa Tours

Strobel Travel

Student & Business Tours

T

Thinggaard Rejser

Tigerbus Rejser

Tikva Travel

Top Rejser

Topas Adventure Travel

Travel Partner A/S (Risskov rejser)

Travel Sense

Travel4Companies

Travellink Denmark

Travelocity Nordic (Rejsefeber.dk)

Trier Skirejser

Trine K. Travel Design

Turistrejser

U

Unitas Rejser

USA Rejser

V

Vejle Rejser

Vindrose Rejser

Ø

Øster Lindet Rejser

Østergaard’ernes Ski & Rejser

Å

Aalborg Rejsebureau

Århus Rejsebureau

Hvorfor benytte rejseselskaber?

Som allerede nævnt, giver det én mange muligheder for at finde frem til præcis den rejse/ferie, som man er interesseret i, fordi man kan ”ose rundt” og tjekke diverse rejseselskabers udvalg af rejser og dermed priser, inden man definitivt bestemmer sig. Her har man selv ansvar for, hvor meget man ønsker at booke hos den enkelte. Det betyder, at man selv bestemmer, om man vil booke transport, indkvartering, etc. hos forskellige rejseselskaber og på den måde skræddersy en individuel løsning eller det hele hos ét rejseselskab.

Rejseselskaber skal have Rejsegarantifonden i ryggen

For at opnå den optimale tryghed på rejsen er det en god idé at sikre sig, at det rejseselskab, som man bruger, er registreret hos Rejsegarantifonden. Det vil man nemt og hurtigt kunne få vished for inde på Rejsegarantifondens hjemmeside eller ved at kontakte fonden telefonisk eller pr. mail, og det er bestemt tid, som er godt givet ud. Det betyder nemlig, at man som kunde er garanteret bistand fra Rejsegarantifonden i tilfælde af rejseselskabets konkurs. I de fleste tilfælde vil man så få erstattet rejsen, hvilket omfatter transport, indkvartering, guidede ture og udflugter, etc., så det er absolut af stor betydning.

Lad et rejseselskab stå for planlægningen

Markedet for rejser og ferier er så stort, at det meget nemt kan gå hen og blive en overskuelig affære, hvis man helt selv skal finde frem til transport og indkvartering. Heldigvis er det noget, som rejseselskaberne tager sig af, så man kan sidde i ro og fred og finde frem til den destination, som man er interesseret i og vælge blandt flere muligheder for indkvartering. Det er Rejseselskabet, der indgår aftalerne, så deres kunder i sidste ende kan få løsninger, der passer til den enkeltes krav og pengepung.

Ekstra-fordele ved at benytte danske rejseselskaber

Selv om rejseselskaber udbyder forskellige produkter, er der udover de helt almindelige basisprodukter som transport og indkvartering, som oftest også inkluderet transport mellem indkvartering og lufthavn og mulighed for assistance af en rejseguide på destinationen i prisen. Umiddelbart kan man synes, at det ikke er af så stor vigtighed. Har man én gang prøvet at stå med kufferter og trætte børn i en lufthavn midt om natten uden mulighed for transport til sit hotel, eller er man før blevet syg og har haft brug for en læge i et land, hvor man ikke kan gøre sig forståelig, så virker både transport og en rejseguide lige pludselig alligevel som en meget attraktiv mulighed. Den
bør man ikke uden videre se bort fra, for den kan vise sig at få endog stor betydning for den optimale rejse-/ferieoplevelse.