billige charterrejserBillige charterrejser er som regel pakkerejser, der er vel tilrettelagt for dig, inden du tager afsted. Alle praktiske ting som fly, hotel og transport til hotellet på feriemålet er ordnet hjemmefra af dit rejeselskab og indgår altsammen i den samlede pris for ferien.

En billig charterferie til f.eks. Grækendland eller Spanien , kan derfor anbefales til alle, der gerne overlader alt det praktiske i kyndige hænder. Rejser du så tilmed på charterferie fra Hamburg i Tyskland, istedet for Billund eller Odense er der endnu flere penge at spare

Billige charterrejser – den mest benyttede rejseform

Hverken bilferie ( kør selv ferie ), campingferie eller for den sags skyld sommerhus slår antallet af rejsende, som hvert år benytter sig af en billig skræddersyet charterferie fra et af de store danske rejsebureauer.
Billige vinterrejser

Mange danskere har et yndlingsrejsemål, som f.eks charterrejser til Tyrkiet, Mallorca, Gran Canaria, Kreta og Egypten, som man gerne vender tilbage til flere gange i løbet af livet. Med få års mellemrum dukker der nye og spændende rejsedestinationer frem, som på et splitsekund storhitter blandt de rejselystne.

For nogle år siden kom Bulgarien bragende ud af ingenting som et charterferiemål, og havde i 2008 besøg af 115.000 danskere, hvilket var en stigning på 26% i forhold til 2007.

Charterrejser er en fleksibel og særdeles billig rejseform

Fordelen ved billige charterrejser er selvfølgelig, at du nemt kan holde en uges ferie, hvor som helst i verden du lyster, uanset årstid. Rejsemålene rundt om i verden er naturligvis sæsonbaseret, men nogle er også kendt som helårs rejsemål som f.eks. Egypten og De Canariske øer.

Det skal dog siges, at aktiviteten på disse destinationer ikke er oppe på topniveau i juni og juli, da der her er ekstremt varmt .

Turisterne vælger derfor typisk at rejse derned, når årstiden hedder forår, efterår og vinter.
Charterrejser er fleksible og billige rejser, hvor du bare behøver at stoppe lidt tøj i en kuffert og så se at komme af sted til lufthavnen. Det er ekstremt simpelt og kræver bare, at du kan holde en uges ferie fra dit arbejde.

Denne rejseform er yderst populær blandt mange mennesker.

Søg information for din næste charterferie

Er du typen, der gerne sidder hjemme i sofaen med en bunke rejsekataloger, er der rig mulighed for dette, da alle danske rejsebureauer med respekt for sig selv, hellere end gerne, fremsender kataloger til både vinter og sommerrejser.

Ellers er der nettet, som du sidder og kigger på lige nu. Her finder du alle de rejsebureauer, der findes, og her kan du læse om bureauerne. Yderligere fristes du sikkert, når du præsenteres for en hel masse pragtfulde charterrejser til mange spændende lande med fremmede kulturer.

Verdens 100 mest populære rejsemål

Internetportalen tripadvisor.com har lavet en undersøgelse, der omfatter svar fra mere en 30 mio mennesker, som blev spurgt om hvilket rejsemål, der var deres foretrukne. En af danskernes foretrukne rejsemål kunne lige akkurat klemme sig ind på en samlet 5. plads, hvilket er en flot placering.
Top ti rejsemål på listen ser således ud: 1. Milford Sound, New Zealand2. Queenstown, New Zealand3. Philipsburg, St. Maarten4. Cayo Largo, Cuba5. Rhodos, Grækenland6. Charlotte Amalie, St. Thomas, Jomfruøerne, USA7. Cruz Bay, St. John, Jomfruøerne, USA8. Bridgetown, Barbados9. Banff, Alberta, Canada10. Lake Tahoe California, USA.

Verdens bedste rejsebureau – er “lidt” dansk

Kuoni er i særklasse og dygtig til at drive forretning. Det er uomtvisteligt, når man som rejsebureau netop har kunnet fejre 100 års jubilæum i en branche, der ellers har haft det hårdt – nemlig charterferiebranchen, som har været meget omskiftelig.
Kuoni, som herhjemme bedst er kendt som Apollorejser, og som tilbyder et bredt udvalg af billige charterrejser, er for 8. gang i træk blevet kåret som verdens bedste rejseselskab. Tryghed er vigtigt, når man gerne vil bestille billige charterrejser hos sin rejsearrangør, og det må man sige Kuoni giver med sine mange års erfaring. Andre store danske rejseselskaber med et godt renommé, kan nævnes i flæng Star Tour, Bravo Tours, Falk Lauritsen og Spies. Der er selvfølgelig flere rejseselskaber, men ovennævnte går igen og igen som udbydere af en billig charterferie og andre charterrejser til udlandet.