billige charterrejserBillige charterrejser er som regel pakkerejser, der er vel tilrettelagt for dig, inden du tager afsted. Alle praktiske ting som fly, hotel og transport til hotellet på feriemålet er ordnet hjemmefra af dit rejeselskab og indgår altsammen i den samlede pris for ferien.

En billig charterferie til f.eks. Grækendland eller Spanien , kan derfor anbefales til alle, der gerne overlader alt det praktiske i kyndige hænder. Rejser du så tilmed på charterferie fra Hamburg i Tyskland, istedet for Billund eller Odense er der endnu flere penge at spare

Billige charterrejser – den mest benyttede rejseform

Hverken bilferie ( kør selv ferie ), campingferie eller for den sags skyld sommerhus slår antallet af rejsende, som hvert år benytter sig af en billig skræddersyet charterferie fra et af de store danske rejsebureauer.
Billige vinterrejser

Mange danskere har et yndlingsrejsemål, som f.eks charterrejser til Tyrkiet, Mallorca, Gran Canaria, Kreta og Egypten, som man gerne vender tilbage til flere gange i løbet af livet. Med få års mellemrum dukker der nye og spændende rejsedestinationer frem, som på et splitsekund storhitter blandt de rejselystne.

For nogle år siden kom Bulgarien bragende ud af ingenting som et charterferiemål, og havde i 2008 besøg af 115.000 danskere, hvilket var en stigning på 26% i forhold til 2007.

Charterrejser er en fleksibel og særdeles billig rejseform

Fordelen ved billige charterrejser er selvfølgelig, at du nemt kan holde en uges ferie, hvor som helst i verden du lyster, uanset årstid. Rejsemålene rundt om i verden er naturligvis sæsonbaseret, men nogle er også kendt som helårs rejsemål som f.eks. Egypten og De Canariske øer.

Det skal dog siges, at aktiviteten på disse destinationer ikke er oppe på topniveau i juni og juli, da der her er ekstremt varmt .

Turisterne vælger derfor typisk at rejse derned, når årstiden hedder forår, efterår og vinter.
Charterrejser er fleksible og billige rejser, hvor du bare behøver at stoppe lidt tøj i en kuffert og så se at komme af sted til lufthavnen. Det er ekstremt simpelt og kræver bare, at du kan holde en uges ferie fra dit arbejde.

Denne rejseform er yderst populær blandt mange mennesker.

Søg information for din næste charterferie

Er du typen, der gerne sidder hjemme i sofaen med en bunke rejsekataloger, er der rig mulighed for dette, da alle danske rejsebureauer med respekt for sig selv, hellere end gerne, fremsender kataloger til både vinter og sommerrejser.

Ellers er der nettet, som du sidder og kigger på lige nu. Her finder du alle de rejsebureauer, der findes, og her kan du læse om bureauerne. Yderligere fristes du sikkert, når du præsenteres for en hel masse pragtfulde charterrejser til mange spændende lande med fremmede kulturer.

Verdens 100 mest populære rejsemål

Internetportalen tripadvisor.com har lavet en undersøgelse, der omfatter svar fra mere en 30 mio mennesker, som blev spurgt om hvilket rejsemål, der var deres foretrukne. En af danskernes foretrukne rejsemål kunne lige akkurat klemme sig ind på en samlet 5. plads, hvilket er en flot placering.
Top ti rejsemål på listen ser således ud: 1. Milford Sound, New Zealand2. Queenstown, New Zealand3. Philipsburg, St. Maarten4. Cayo Largo, Cuba5. Rhodos, Grækenland6. Charlotte Amalie, St. Thomas, Jomfruøerne, USA7. Cruz Bay, St. John, Jomfruøerne, USA8. Bridgetown, Barbados9. Banff, Alberta, Canada10. Lake Tahoe California, USA.

Verdens bedste rejsebureau – er “lidt” dansk

Kuoni er i særklasse og dygtig til at drive forretning. Det er uomtvisteligt, når man som rejsebureau netop har kunnet fejre 100 års jubilæum i en branche, der ellers har haft det hårdt – nemlig charterferiebranchen, som har været meget omskiftelig.
Kuoni, som herhjemme bedst er kendt som Apollorejser, og som tilbyder et bredt udvalg af billige charterrejser, er for 8. gang i træk blevet kåret som verdens bedste rejseselskab. Tryghed er vigtigt, når man gerne vil bestille billige charterrejser hos sin rejsearrangør, og det må man sige Kuoni giver med sine mange års erfaring. Andre store danske rejseselskaber med et godt renommé, kan nævnes i flæng Star Tour, Bravo Tours, Falk Lauritsen og Spies. Der er selvfølgelig flere rejseselskaber, men ovennævnte går igen og igen som udbydere af en billig charterferie og andre charterrejser til udlandet.

En charterrejse er en måde at rejse på, hvor du kan booke en pakkerejse med tilknyttet transport, ophold og visse ydelser. Det er en populær måde at rejse på og er ofte en billig måde at rejse på. For mange danskere er charterrejser den mest foretrukne måde at rejse på, og det er der mange gode grunde til.

Der er i dag flere og flere, der vælger at rejse på charterrejser, da de ofte kan være billigere end andre måder at rejse på. De seneste år har charter rejsefirmaerne udviklet sig meget og det har gjort det lettere og billigere, at bestille en charterrejse.

Fordele ved charterrejser

En af de største fordele ved en charterrejse er prisen. Da charterrejser er sammensat af rejse og ophold, er priserne generøse. Det giver folk mulighed for at nyde en ferie uden at skulle bruge så meget. Charter rejser består ofte af alle ydelser såsom fly, transport, overnatninger og måltider, hvilket betyder at det er nemt for rejsende at booke en pakkeløsning uden at skulle betale for hver service.
Desuden er det en bekvem måde at rejse på, da det meste er sammensat.

Ulemper ved charterrejser

En af de største ulemper ved charterrejser er, at man ofte er begrænset i hvad man må besøge på turen.

Charterrejser har tendens til at være alt arrangeret, så man kun besøger de sightseeing-spots som firmaet medtager. Dette betyder ofte at de mere autentiske oplevelser, som man kunne få på en ikke-charterrejse går tabt. Derudover er det også oftere i charterrejser, at sightseeing ofte skal foregå med et større antal rejsende. Dette gør, at det kan være lidt kedeligt da alle har samme oplevelse sammen.

Bedste tid at booke billigere charterrejser
At booke billigere charterrejser afhænger af, hvor du gerne vil rejse. I det danske marked er det mest gunstigt at booke to måneder eller mere før afrejse. Dette giver dig mulighed for at finde de bedste priser og de mest komfortable ruter. Dog, når du ser på at booke rejser på andre destinationer, er det essentielt at booke så tidligt som muligt. Dette vil give dig det bedste udvalg af overnatninger og ruter. Ofte kan det betale sig at have lidt fleksibilitet, hvad det gælder afgangsdatoer, da disse er dyrere. Kommer man fra en dansk lufthavn er det billigst at tage fra Billund Lufthavn.


Rejsende fra Aalborg lufthavn kan få både billige charterrejser og direkte rejser. Hvis du ikke ønsker at flyve fra Billund, så er det stadig muligt at finde billige ruter fra Københavns lufthavn, der ikke er alt for dyr. Det ville dog være bedst at sammenligne de forskellige flyselskaber, for at være sikker på, at du ikke betaler for meget for din rejse.
De mest populære steder at tage på en billig charterferie fra Danmark er Grækenland, Spanien, Tyrkiet og Marokko. Dette skyldes, at disse destinationer ofte har lave priser og de er let tilgængelige fra de danske lufthavne. Udover dette, er der et bredt udvalg af aktiviteter, forlystelser, restauranter osv., som er tilgængelige i disse lande.

En charterrejse er et godt alternativ til at tage på en almindelig rejse. Det giver folk mulighed for at nyde en ferie uden at skulle bruge så meget, samtidig med at man har en velorganiseret ferie. At søge efter billigere charterrejser er derfor en af de bedste måder, at få det bedste køb. Det ville dog være godt at foretage en grundig søgning før booking, for at sikre dig en billig ferie.