busrejserAt rejse med bus, ned  gennem Europa, er en spændende og behagelig rejseform. Moderne busser bringer dig sikkert og behageligt frem til dit rejsemål, så det eneste du skal tænke på er at læne dig tilbage og nyde rejsen.

Busrejser til spændende feriesteder som Berlin, Prag og Polen finder du online. Her kan du booke din busrejse døgnet rundt hos danske anerkendte rejseselskaber.

Busrejser – hvor skal du rejse hen ?

Der findes et væld af rejsedestinationer, når du skal planlægge en busferie. Du skal derfor først gøre op med dig selv, hvad din ferie skal indeholde. Skal det være en storbyferie i Berlin med masser af kulturelle oplevelser, eller skal det f.eks. være en afslappende campingferie ved Gardasøen ? Når du har gjort det klart, kan du begynde at kigge efter en busrejse, der matcher dine ferieønsker.
Et par tips til, hvor du kan rejse hen kan eksempelvis være Berlin, Krakow eller Prag. Disse 3 byer tilbyder et væld af seværdigheder, masser af atmosfære, spændende kultur, og ikke mindst kulinariske oplevelser. Løbende kan du finde gode tilbud på disse rejser, når du skal bestille din busrejse

Foretrukne busrejser

Prag: Dette er hovedstaden i Tjekkiet, og byen byder på masser af kultur i form af museer, teatre, gallerier, og ikke mindst interessante arkitektoniske bygninger. Når man er på storbyferie i Prag, skal man helt sikkert besøge Prag Slot og dets smukke haver. Dette slot er beliggende højt over byen, og du vil derfor kunne se slottet fra mange steder i byen. Dette gamle slot er enormt stort og meget historisk, og det vil derfor være en god idé at afsætte det meste af en dag til at se det.
Karlsbroen skal du også helt klart se, da det er den største seværdighed i Prag. Denne smukke bro ligger inde i centrum af byen og går over floden Vltava. Broen er bygget helt tilbage i det 15 århundrede. I dag kan du fra broen nyde udsigten ud over byen, samt betragte broens mange smukke statuer. Andre anbefalelsesværdige seværdigheder er bl.a. den Jødiske Kirkegård og Den Gamle Rådhusplads. Du kan booke din busrejse hos Rejsemægleren, som tilbyder busrejser til Prag i 4 stjernede busser.

Berlin: Er Europas kulturcentrum. Byen rummer ganske enkelt et væld af kultur og historiske seværdigheder, som bare må opleves. Berlin har været  gennem en rivende udvikling siden murens fald i 1989. I dag fremstår den som en topmoderne og pulserende storby, som er et særdeles eftertragtet rejsemål for mange turister verden over. Det du skal se, når du besøger byen, er først og fremmest Rigsdagen, hvor du fra den flotte kuppel kan se ud over byen. Dernæst skal du se Brandenburger Tor, den gamle imponerende byport som er Berlins vartegn, og så skal du selvfølgelig også se Det Jødiske Museum. Dette er kun en brøkdel af de mange spændende seværdigheder, som Berlin rummer, og derfor bliver du heller aldrig helt færdig med at se byen. Berlin er derfor mange besøg værd, da den også har et fedt natteliv, gode shoppingmuligheder, lækre restauranter osv. Team Benns har løbende gode tilbud på busrejser til Berlin. Selskabet tilbyder bl.a.  byrundtur med guide under ferien.

Polen: Krakow ligger i den sydlige del af Polen, og er et spændende og eftertragtet rejsemål. Krakow er en gammel stemningsfuld by, som har mange interessante kirker, historiske monumenter og spændende museer at besøge. Byen ligger omgivet af grønne bakker og dale, som gør byen utrolig smuk. Inde i den gamle smukke bydel ligger der en masse lækre restauranter, som tilbyder mange spændende retter fra det polske køkken, som absolut er værd at smage. Ikke langt herfra ligger Europas næstældste universitet, som er et besøg værd. Du finder desuden gode butikker i Krakows gamle bydel, hvis du gerne vil shoppe lidt tøj og købe et par souvenirers med hjem. Spar Rejser tilbyder gode busrejser til Krakow. Du kan tjekke priser og afgange inde på deres hjemmeside.