billige weekendrejserI en travl hverdag kan det være rigtig dejligt med et tiltrængt afbræk.

Sådan et afbræk kan komme i form af et par dage i en dejlig europæisk storby sammen med dem, man holder mest af.
Her kan man få en smule luft fra den kedelige hverdag og nyde hinandens selskab under lidt varmere himmelstrøg eller på lækre restauranter over alt i verden.

Billige weekendrejser til f.eks. London

Heldigvis er flybilletter blevet så billige, at man sagtens kan nå spændende steder over alt i verden for næsten ingen penge. Især hvis er lidt fleksibel, og kan acceptere at komme af sted på et afbud. Afbudsrejser er altid billigere. Det er også spændende, at man først finder ud af, hvor man skal hen lige inden flyet letter.

Det kan være, at flyet går et smut til London. Det gør de billige weekendrejser nemlig ofte. Og det er der flere ganske gode grunde til. London har i mange år været et favorit blandt danskerne.
I London er der masser af muligheder. Man kan eksempelvis gå amok i shoppingcentrene på Oxford Street, som rigtig mange andre vælger at gøre. Hvis man er mere til det kulturelle, er der også massevis af teatre, som viser nogle af de bedste stykker, operaer og musicals i verden. Byen er også værd at gå lange ture i. De smukke gamle bygninger skaber en hyggelig stemning, som kun kan findes i England og i London.
Når man endelig besøger London, skylder man næsten også sig selv at opleve de mange historiske og verdensberømte bygninger, som London kan tilbyde. Gå en tur og se Big Ben, London Tower og Westminister Abbey. Fra det nye London Eye, er det muligt at få en unik udsigt ud over den smukke by. London Eye er som et moderne pariserhjul. Det vil både voksne og børn finde enormt sjovt.

Weekendrejser til Rom

Vil man være helt sikker på, at man får lidt sol og varme, når vinteren stadig har overtaget i Danmark, kan man tage til Rom. Her er sydlandsk og romantisk stemning. Gå på opdagelse i de mange fremragende pastarestauranter, som Rom kan tilbyde, besøg de smukke historiske steder, så som Colosseum og Trevi fontænen, som er hele besøget værd.

Lige meget, hvor du vælger at tage hen, bliver det helt sikkert en fremragende oplevelse, som man ikke vil være foruden. De mange billige flybilletter gør også weekendrejser til London og til Rom mulige, selvom man ikke har sparet op i årevis.