bilferieNår du kører på bilferie gennem Europa, er oplevelserne mange. Sandsynligvis har du oplevet lange bilkøer, men når du efter et par uger kommer hjem igen, så er det ikke dem, du husker. Friheden ved at køre selv, frem for at flyve på charterferie gør, at du hele tiden selv bestemmer, hvilken vej du vælger, inden du når til destinationsmålet.
Undervejs kan du holde ind og se nogle af de mange seværdigheder, der findes i f.eks. Østrig, Frankrig, og Italien.

Det er her alle de skønne oplevelser ligger gemt, når du er på bilferie.
Havde du valgt charterferien, havde du fløjet hen over det hele i løbet af et par timer.
Har du lysten, men måske ikke modet til at planlægge en bilferie ned gennem Europa med måske Italien som det endelige mål, så findes der gode steder at hente hjælp.
Du kan på Danskbilferie ordne alt det praktiske hjemmefra. Det samme gælder Eurocamp.
Det eneste, du skal koncentrere dig om, er at nyde og opleve på din bilferie.
Kan det blive nemmere?

Bilferie til Italien – Hvad skal opleves ?

Italien er et smukt land, der har rigtig meget at byde på både, hvad angår natur, miljø og seværdigheder.
Du bliver allerede betaget af landet, når du passerer de flotte bjerge, hvor den smukke natur kan tage pusten fuldstændig fra dig.
Norditalien kan tilbyde oplevelser som: Toscana, Venedig, Gardasøen samt den populære ferieby Rimini. Midtvejs i Italien ligger Rom og troner med Colosseum, som den store attraktion i bymidten.
Hvis du på din bilferie kommer helt ned i bunden af støvlen, kan et besøg på Sicilien klart anbefales. Her er det den aktive vulkan, Etna og Godfathers hjemby, Corleone, der skal og må opleves. Der findes en masse rejsebureauer, der tilbyder at hjælpe med rejsen, se bl.a. ciao.dk

Bilferie til Frankrig – oceaner af muligheder.

Frankrig er et enestående land, hvor du kan fordybe dig i de endeløse vinmarker badet i solskin, Normandiet med al sin historie, og ”Byernes by”, Paris, bare for at nævne nogle af de muligheder, der er på en bilferie i Frankrig.
Er du interesseret i 2.verdenskrig ? Så er Normandiet og Omaha Beach et “must” at besøge. Der ligger stadig landgangsfartøjer i brændingen, og tæt ved stranden ligger kirkegården for de faldne allierede soldater. Det er en kirkegård, men også et helt ubeskriveligt mindesmærke. Det er et besøg, man aldrig glemmer.
At køre rundt i Frankrig, hvor vinmarkerne ingen ende vil tage, er et smukt syn, der ikke kan undgå at påvirke dit humør og din energi. Det er intet mindre end et fantastisk syn.
Paris bliver kaldt ”Byernes by”, og det er ikke uden grund. Byen, der aldrig sover.
Byen er enorm stor, og der er utrolig meget at se og at foretage sig.
Book din bilferie hos eurocamp.dk og få videre info.