afbudsrejser med all inclusiveAll inclusive rejser til specielt Alanya i Tyrkiet har, gennem de seneste år, vundet stort indpas hos charter turisterne, som gerne vil have, at ferien er fuldstændig tilrettelagt hjemmefra.
Nogle vil måske mene, at noget af den kulinariske oplevelse går tabt, fordi måltiderne indtages på hotellet.
Det kan der nok være noget om, men fordelene ved dette, og specielt for børnefamilier og større familier, overstiger langt ulemperne.
Det udelukker jo ikke, at man, eksempelvis, kan gå ud og spise på billige restauranter i byen en eller to gange om aftenen under sit ophold.

Specielt for større familier, er der mange penge at spare. Hvis den f.eks. ligger ved hotellets pool eller opholder sig på strandhotellets strand og nyder solen. –
Ja, så er der nemlig ikke langt op til den helt store frokostbuffet og til drikkevarer ad libitum –
Familien skal på intet tidspunkt have pengene op af lommen, alt er betalt hjemmefra.
Hele all inclusive konceptet er nu også ved at vinde indpas på mange af de afbudsrejser, som rejsebureauerne sætter til salg.

All inclusive afbudsrejser – hvad får du ?

Uanset om det er afbudsrejser, last minute rejser eller helt almindelige charterrejser (kært barn mange navne- så foregår hele all inclusive konceptet på følgende måde:
Når du ankommer til hotellet, får du tildelt et armbånd, som du skal bære synligt på dit håndled under hele ferien. Dette plastic armbånd er dit bevis på, at du må spise og drikke alt, hvad hotellet tilbyder af mad og drikke.
Der er som regel én undtagelse, men den er til at leve med ,og det er at drikkevarerne er “lokale” drikkevarer.
Det vil sige, at importeret øl som f.eks. Heineken og Carlsberg ikke er med i det, vi kalder all inclusive, det samme gælder for vin og spiritus.
Maden bliver stillet frem i kæmpe buffetter morgen, middag og aften, og der er rigeligt af den.
Om formiddagen er der desuden snacks og om eftermiddagen kaffe og kage.
Fri bar med lokale drikkevarer er som regel mellem 07.00 om morgenen til kl 23.00 om aftenen.
Det kan svinge fra land til land og fra hotel til hotel.

Afbudsrejser med all inclusive – hvor finder du dem ?

Det er i ikke særlig tidskrævende at holde øje med afbudsrejser, både med og uden all inclusive. I hverdage indtil kl. ca 20.00, kan du altid holde øje med de rejseudbydere, som lister deres afbudsrejser på tv2´2 tekst tv, det er på side 500 og frem.
Er du mere til onlineverdenen, så skal du blot holde de store rejsebureauers hjemmesider åbne og løbende holde dig opdateret. Der vil ofte ske ændringer time for time i højsæsonen for afbudrejser. Du kan f.eks. holde dig informeret på følgende rejseselskaber: Star TourApollo Rejser .

Hvad koster afbudsrejser med all inclusive ?

Beløbet kan svinge og variere en hel del. Det kommer selvfølgelig an på, hvor i verden du gerne vil rejse hen, hvor mange stjerner du forlanger af hotellet, du vil bo på og, hvor længe du planlægger at være væk.
Et par eksempler: I vinterhalvåret er det ikke unaturligt at se all inclusive rejser til Fuerteventura, Tunesien og Egypten til priser som ligger mellem 2200,-kr og 3000,- kr (Vi kan naturligvis ikke garantere disse beløb). I sommerhalvåret skal vi lidt længere op i pris, men alligevel kan du komme afsted for under 4000,-kr med fri mad og drikke.
Det er vel at mærke afbudsrejser af en uges varighed, vi her har givet som eksempler.

Afbudsrejser kan være en god måde at komme udenlands på, og det kan ofte betyde, at man får en god ferie, til en meget lavere pris end normalt. Ulempen ved at købe en afbudsrejse er, at man ikke altid ved, hvor man skal rejse hen, men de fleste afbudsrejser tilbyder store muligheder for at komme væk fra hverdagslivet.
Af
budsrejser giver i takt med, at tiden går og tiden nærmer sig afrejse, flere rabatter og bedre priser. Det er derfor muligt at booke rejser meget billigt, når kommer til afbudsrejser. Som regel er priserne for afbudsrejser billigere, jo tættere man kommer på afgangsdagen.
N
ogen gange skal man dog ikke vente for længe med at booke, det kan være en uge, eller måske kun et par dage. Derfor er det altid en god ide at holde øje med siden, hvor man booker afbudsrejser. Man skal være meget opmærksom på datoer og deadline for afbudsrejser på den måde kan man være sikker på at få den bedst mulige tilbud og priser.
En anden fordel ved afbudsrejser er, at man kan få alle inclusive, i stedet for at man selv skal stå for alle omkostningerne. All inclusive giver dig mulighed for at nyde godt af alt hvad destinationen har at tilbyde, uden at have bekymringer om for eksempel mad og drikke. Det åbner for store muligheder, hvis man som rejsende gerne vil udnytte destinationen fuldt.
Med afbudsrejser er man dog nødt til at være fleksibel med forhold som destination, hotel og andre ting som er vigtigt for man, når man rejser. Man skal ofte selv sørge for transporten til og fra lufthavnen og man ved aldrig om hotellet har plads i påske eller sommerferien. Generelt er der mange fordele ved at booke afbudsrejser, da det kan betyde, at man får en god rejse på et billigere pris. Det er dog vigtigt at man er klar over alle konsekvenserne, der følger med afbudsrejser, og at man er fleksibel når man arrangerer de sidste detaljer af rejsen. Hvis man er i stand til det kan man nemt få en god rejse til en god pris.